Här listar vi lediga jobb hos oss.

 


 

ÄR DU VÅR FRAMTIDA UTBILDNINGSLEDARE INOM YH?

FOLKHÖGSKOLAN SKURUP FRIDHEM

Folkhögskolan Skurup Fridhem, en skola som ligger mitt i Malmö, vilken ägs och drivs gemensamt av Skurups och Fridhems folkhögskolor. Verksamheten har funnits i sex år och här bedrivs en rad olika utbildningar såsom SFI, allmän och särskild folkhögskolekurs, arbetsmarknadsutbildningar och yrkeshögskoleutbildning. På Folkhögskolan Skurup Fridhem har vi ca 500 studerande fördelat på våra olika utbildningsformer

Oavsett utbildningsform så håller vi det kollektiva lärande högt och strävar efter att skapa en utbildningskedja mellan de olika utbildningarna.

OM TJÄNSTEN

Vår nuvarande utbildningsledare går nu vidare till nya utmaningar och vi söker hans efterträdare. Än så länge har vi en beviljad yrkeshögskoleutbildning, en två-årig filmarbetarlinje, men vi önskar utveckla vår YH-verksamhet med ytterligare utbildningar.

Utbildningsledaren ansvarar för att planera och kvalitetssäkra genomförande av nuvarande YH-utbildning, varför det är meriterande med aktuellt nätverk inom filmbranschen. Utveckling av och ansökan om framtida utbildningar ingår också i utbildningsledarens ansvarsområde.
I tjänsten ingår även att ha huvudansvar för ledning av de studerande, utbildarna och ledningsgruppen för utbildningen.

Vi söker dig som är engagerad och effektiv och vill bli en del av yrkesutbildningar i folkhögskoleanda!

DIN PROFIL

Du har flerårig erfarenhet som utbildningsledare inom YH eller andra erfarenheter som vi bedömer relevanta för tjänsten.
Du är en självklar projektledare som gillar och har erfarenhet av att självständigt driva och utveckla löpande processer.
Som utvecklingsledare inom YH krävs förmåga att ta till sig och tillämpa regelverket inom Myndigheten för Yrkeshögskola.
Du är flexibel och prestigelös med god förmåga att kommunicera och bygga goda relationer.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självständig men med god samarbetsförmåga när det behövs.
Vi ser att du har ett starkt förhållningssätt till demokrati och inkludering och en personlighet som bidrar till vår redan trevliga stämning, höga engagemang och passion för folkbildning!

Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen att söka tjänsten som utbildningsledare hos oss på Folkhögskolan Skurup och Fridhem!

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Anställningen är en tillsvidareanställning på 75-100% beroende på kompetensprofil. Skolan tillämpar provanställning.
Tillträde efter överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Malmö men visst arbete på moderskolorna i Skurup och Svalöv kan också bli aktuellt.

ANSÖKAN

Ansökningar och anställningsintervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@skurupsfolkhogskola.se senast 12 mars 2023.

Vi har gjort medieval för denna annonsering så vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rektor/verksamhetschef Lena Gartmark via e-post lena.gartmark@skurupsfolkhogskola.se eller tel 0411-558901